Masaj Balinez

 

Masaj Balinez

 

Masajul balinez este un tip de masaj tradiţional Indonezian. Originar de pe insula Bali, acest masaj presupune o combinaţie de tehnici care includ acupresura, reflexologia si aromaterapia. Adesea folosit pentru relaxare, poate totodată să ajute la ameliorarea durerii prin detensionarea muşchilor.

 

Preţ: 130 Ron/60 min.

 

Masaj Balinez Thai

IMG_0099

O combinaţie în care se folosesc diferite tehnici extrase atât din masajul balinez cât şi din cel tailandez. Se foloseşte atât tragerea (stretching) şi presiunea cât şi uleiul de masaj balinez. Acesta este util pentru cei care au nevoie de relaxare deplina dar şi pentru cei ce nu au avut o activitate sportivă de mult timp. La sfârşitul masajului se va simţi eliberarea de stree şi tensiune.

 

Preţ: 150 Ron/60 min.

 

Masaj Balinez cu Pietre Vulcanice

IMG_0154

Este o combinaţie de Masaj Balinez şi Masaj cu Pietre Vulcanice, terapista folosind pietre netede şi încălzite drept extensii ale propriilor mâini, aşezându-le în locuri importante pe corp. Căldura poate fi deopotrivă adânc relaxantă dar poate deasemenea să încâlzească muşchii tensionaţi în aşa fel încât terapista poate lucra mai eficace şi rapid. Odată ce pietrele s-au încălzit suficient, câteva sunt aşezate pe locuri cheie ale corpului, în timp ce altele sunt folosite efectiv pentru masat.

 

Preţ: 140 Ron/60 min.

 

Masajul Spatelui

 

masaj spate

Acest masaj este foarte folositor pentru a elibera din tensiunile existente pe toată suprafaţa spatelui, a gâtului, a zonei lombare şi sciatice. În funcţie de diferitele zone pe care se găsesc puncte mai tensionate, terapistul se va concentra asupra lor în aşa fel încât la sfârşit, cel care alege un astfel de tratament se va simţi uşor ca o fulg.

Preţ: 100 Ron/60 min.

 

 

Masaj Anti Celulitic

IMG_0141

Ajută atât la circulaţia sanguină cât şi la netezirea pielii masate. Tehnicile folosite în cadrul acestui tip de masaj acţionează asupra celulelor de grăsime în aşa fel încât acestea se detaşează de ţesut şi se absorb în mod egal. Se foloseşte în special în zonele afectate de celulită precum coapsele, picioarele, fesele şi abdomenul.

 

Preţ: 130 Ron/60 min.

 

Reflexologie

IMG_0167

Reflexologia presupune apăsarea cu grijă asupra unor anumite puncte din talpă, în aşa fel încât un efect va fi produs în altă parte a corpului. Prin stimularea anumitor zone relflexive, acest masaj poate reduce stressul şi tensiunile din corp, în aşa fel încât relaxarea este mult mai deplină. Metodele reflexologice sunt deasemenea bune pentru a optimiza funcţiile organelor, ajutând în procesul de vindecare şi crescând vitalitatea organismului, astfel fiind revigorată sănătatea celui care optează pentru un astfel de tratament.

 

Preţ: 100 Ron/60 min.